سفارش تبلیغ
صبا
وبسایت دانستنی های عجیب
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  لوگوی دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 16
کل بازدید : 3593
کل یادداشتها ها : 113

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
نوشته شده در تاریخ 97/5/29 ساعت 3:2 ع توسط مینا


یکی دیگر از محصولاتی را که اینبار میخواهیم به شما معرفی کنیم صابون شترمرغ میباشد . صابون شتر مرغ مطمئننا معرف حضور بسیاری از شما عزیزان خواهد بود .

این صابون برای آن دسته از افرادی مناسب است که تمایل دارند همیشه پوستی شاداب داشته باشند و از ایجاد آکنه و جوش در امان بمانند .

دقت کنید که صابون شترمرغ یک عامل بازدارنده برای ایجاد جوش ، لک و آکنه است نه یک صابون درمان کننده ، بدین صورت که شما باید یک صابون شترمرغ را در خانه داشته باشید و به جای صابون های متفرقه از آن استفاده کنید .

قدرت صابون شتر مرغ بالاست اما نمیتوان از آن انتظار و کارایی کرم هایی همچون کرم گوری یا کرم کنزه و فائزه را داشت زیرا مکانیستم آنها کلا با صابون شتر مرغ متفاوت است .

 

صابون شترمرغ

 

 

فواید صابون شتر مرغ :

صابون شترمرغ همانند روغن شترمرغ میتواند عمل کلاژن سازی را انجام دهد اما مسلم است که روغن شترمرغ جایگاه ویژه ای در ایفا این عملکرد خواهد داشت .

از فایده دوم صابون شتر مرغ میتوان نرم کنندگی پوست اشاره نمود بدین صورت که شما بلافاصله پس از استفاده از صابون شترمرغ لطافت را بر روی پوست خود احساس خواهید کرد .

این صابون خاصیت جلادهندگی به پوست را نیز دارد .

از دیگر فواید صابون شترمرغ میتوان به بستن روزنه های پوستی نیز اشاره نمود .

بوی خوش و معطر این صابون از دیگر فواید این صابون است که سبب نشستن این بو بر روی صورت خواهد شد .

 

عوارض صابون شترمرغ :

به سبب ارگانیک بودن این صابون هیچگونه عوارضی را به دنبال نخواهد داشت .

بهتر است برای استفاده با هیچ صابون و کرم دیگری ( به جز ویتامین ها و آب رسان ها ، ضد آفتاب ها ) استفاده نشود .

نحوه مصرف صابون شترمرغ :

صابون شترمرغ برخلاف سایر صابون ها که باید مطابق با دستور العمل خاصی مصرف شوند این صابون میتواند همانند یک صابون عادی و روز مره استفاده شود .

 

نحوه ساخت صابون شترمرغ :

پس از اینکه علم و تجربه بر این باور شد که روغن دمبه شترمرغ میتواند یک عامل بسیار محرک و خوب برای جلوگیری از جوش و آکنه باشد برای استفاده بهتر تصمیم به ساخت صابون شترمرغ گرفت .

صابون شتر مرغ توسط شرکت های معروفی همچون Kaple Cosmetic و Raanee در حال تولید است .

روش ساخت این صابون نیز به این ترتیب است که ابتدا روغن شترمرغ خالص که از دمبه شترمرغ تهیه میشود را با NAOH ترکیب نموده و پس از ترکیب به آن ویتامین E تزریق میکنند .

در خلال این ترکیب عصاره گلهای وحشی یا سایر گلها به آن اضافه میگردد تا بوی بد دمبه شترمرغ را از بین ببرد  .

این ترکیب پس از 1 ماه در مجاورت هوای آزاد و آفتاب تشکیل صابون شترمرغ را میدهد .

 

آیا استفاده از صابون شترمرغ بهتر است یا روغن شترمرغ :

این سوال را بسیاری از پشتیبانان رویکا میپرسند ، طبیعتا روغن شترمرغ در صورتی که خالص باشد خیلی بهتر از صابون خواهد بود .

اما صابون نیز میتواند فواید خاص خودش را داشته باشد .

روش خرید صابون شتر مرغ :

شما میتوانید صابون شتر مرغ را به روشهای زیر به آسان ترین حالت ممکن خریداری کنید .

 

روش اول خرید صابون شتر مرغ :

شما میتوانید برای خرید به ابتدای این صفحه مراجعه افزودن به سبد خرید را کلیک کرده به صفحه فرم دریافت مشخصات رفته و مشخصات را درج میکنید ، سپس اقدام به دریافت را اننخاب و سفارش خود را ثبت میکنید .

 

روش دوم خرید صابون شتر مرغ :

روش دومی که میتوانید خرید خود را انجام دهید تماس با پشتیبانی رویکا که بصورت 24 ساعته پاسخگوی شما هستند :

 

05137238070

09373188070






نوشته شده در تاریخ 97/5/25 ساعت 5:10 ع توسط مینا


روغن آرگان و تمامی خاصیت های مفید روغن آرگان روغن آرگان

همه ما میدانیم که زیبایی و نشاط ظاهری تاثیر مستقیمی در ایجاد و حفظ روابط ما دارد پس اگر به دنبال ظاهری جوان تر و شاداب تر هستید روغن آرگان را بشناسید و مورد استفاده قرار دهید.

روغن آرگان را میتوان روغن جوان کننده دانست .
 این روغن با خواص فوق العاده خود مصارف گوناگونی دارد روغن آرگان از هسته میوه درختی با همین نام که بومی کشور مراکش می‌باشد تهیه می‌گردد و این خود مزید و علت گران بودن این محصول می باشد .
این محصول پرکاربردترین روغن گیاهی می‌باشد و هم به صورت خارجی جهت پوست و مو و هم به صورت خوراکی برای برطرف کردن مشکلات گوارشی و پیشگیری از سرطان مصرف می‌گردد . 
که البته میزان خوراکی آن باید با هماهنگی پزشکتان صورت گیرد .
در وصف این روغن همین کافی است که بدانید جوزی ماران صاحب معتبرترین مارک لوازم آرایشی و بهداشتی در کانادا علت محبوبیت محصولات خود را استفاده از روغن آرگان در این محصولات میداند.
این روغن از مقادیر زیادی اسید چرب ، ویتامین A ، ویتامین C، ویتامینE، امگا 6 و 9 و آنتی اکسیدان تشکیل شده است که ویتامین A موجود در روغن عامل تقویت پوست و مو باعث بهبودی و طراوت پوست و مو میگردد.
 
موارد مصرف روغن و خواص روغن آرگان جهت ترمیم ،شفافیت، حالت پذیری مو درمان ریزش و موخوره مو درمان شوره سر نرم کننده پوست بدن ضد جوش و ضد لک و طراوت بخشی به پوست مرطوب کننده پوست و ضد آفتابی طبیعی تقویت ناخن و رفع شکنندگی و لایه لایه شدن حذف اثرات آبله مرغان و جای زخم و لک های پوستی درمان ترک های پوستی و اگزما درمان سوختگی ناشی از لیزر از بین برنده التهابات پوستی از بین برنده چروک های زیر چشم ،دور لب ، پیشانی و گردن کنترل و تنظیم چربی پوست های چرب محافظت از مو در مقابل آسیب های ناشی از اتوی مو علاوه بر موارد بالا این نکته را هم میتوان به عنوان توصیه بیان کرد که 5 دقیقه قبل از استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده از این روغن باعث جذب و کارایی بالاتر آن محصولات میگردد همچنین التهابات ناشی از استفاده لوازم آرایشی را از بین میبرد.
 وجود آنتی اکسیدان ها و ویتامین های A و E در روغن آرگان باعث شده در استفاده جهت مو با جلوگیری از ریزش مو و تحریک رشد مجدد و حالت دهندگی به مو و در استفاده در مورد ناخن موجب حفظ چربی و رطوبت و پیشگیری از شکنندگی و ایجاد براقی گردد و زیبایی را به ارمغان می آورد .
 علاوه بر همه موارد ذکر شده بایستی این نکته را دانست که روغن آرگان محصولی گران میباشد( برای هر 50 میل بین 120تا 140 هزار تومان ) چون اولا درخت آرگان در ایران موجود نمی‌باشد و ثانیا عملیات روغن گیری آن سخت و دشوار است پس بایستی به اصل و غیر اصل بودن آن توجه داشت .





نوشته شده در تاریخ 97/5/25 ساعت 5:9 ع توسط مینا


روغن خراطین و توضیحات درباره فواید روغن خراطین و عوارض روغن خراطین 

آیا تا به حال چیزی درباره روغن خراطین شنیده اید ؟ روغن خراطین یک روغن کاملا ارگانیک میباشد که از حاصل روغن گیری کرم ایزنفتیدا بصورت بدون پایه پدید می آید .
این کرم پیشتر از این اینها توسط حکیم طهرانی ، حکیم ارزانی و ابو علی سینا . معرفی و تحت تحقیقات بسیار نیز قرار گرفته بود .
پس از مدت ها اولین بار ابو علی سینا در کتاب خود نام این کرم خاکی را به زبان آورد .
او در کتاب خود اینگونه نوشت : 
" کرم ایزنفتیدا کرمی که در هند و اکثر کشور های گرمسیری یافت میشود دارای الانتین و مواد کلاژن ساز است " 
این گفته حاکی از آن داشت که این کرم میتواند همانند حلزون کلاژن تولید نماید .
به همین سبب نیز مدت ها بعد ایرانیها اولین کسانی بودند که تصمیم به ساخت روغن خراطین گرفتند .
روغن خراطین

آیا روغن خراطین واقعیت دارد ؟

باید گفت بله به یقین گفت بله .
زیرا تا چیزی را با چشمان خود ندیده باشید نمیتوانید اینقدر با یقین بگویید بله تاثیر دارد .
افراد بی شماری را مشاهده میکردیم که از کوچک بودن آلت تناسلی خود ، لب ، گونه و سینه و باسن خود رنج میبردند ، شاید بالغ بر 500 نفر !
تمامی آنها پس از استفاده از روغن خراطین اعلام داشتند که مشکل آنها بطور کامل حل شده است .
با این حساب موردی نبود که روغن خراطین را استفاده کند و تاثیر آنرا نبیند .
کسانی که از این مساله رنج میبرند . کافیتست فقط صبر پیشه کنند و از استفاده آن نا امید نشوند ( در روزهای اول )

طرز تهیه روغن خراطین توسط ایرانیها و فواید روغن خراطین :

همانطور که گفته شد ایرانیها شروع روغن گیری از روغن خراطین را آغاز کردند .
پس از روغن گیری و استفاده دریافتند که از این کرم میتوانند استفاده های بسیاری کنند که عبارتند از :

فواید کرم ایزنفتیدا ( روغن خراطین ) :

فواید روغن خراطین
اولین فایده روغن گیری از کرم ایزنفتیدا بزرگ کنندگی آلت تناسلی آقایان بود 
دومین خاصیت از خواص روغن خراطین از بین بردن و محو نمودن چین و چروک خانم ها بود 
سومین خاصیت از فواید روغن افزایش سایز لب ، گونه ، سینه و باسن خانم ها بود 
چهارمین فایده آن از بین بردن گود خراطین ی های زیر چشم لینک متن به آدرس
پنجمین فایده از بین برنده خط خنده 
ششمین فایده از بین برنده زود انزالی تا حد بسیار زیاد 
این فواید روغن خراطین ایرانیان را بر آن داشت تا روغن گیری را بصورت گسترده از این کرم آغاز کنند .
طرز تهیه این روغن نیز بدین صورت بود که پودر این کرم را در روغن پایه حل می نمودند و پس مدت زمان 1 ماه روغن حاصله روغن خراطین نام میگرفت .
( در صورت نیاز به مطالعه کامل میتوانید به سایت Royka مراجعه نمایید .) 

روش استفاده از روغن خراطین برای آقایان (‌ آلت تناسلی ) :

روش استفاده از روغن خراطین برای آقایان بدین صورت است که شب قبل از خواب روغن را 4 قطره بر روی موضع ریخته و ماساژ میدهید .
دقت نمایید ماساژ باید تا زمانی که روغن بصورت کامل جذب شده است ادامه یابد .
پس از جذب روغن دیگر  آلت تناسلی خود را نمیشویید .
این عمل را هر 24 ساعت یکبار تکرار میکنید .

روش استفاده از روغن خراطین آقایان ( برای سایر اندام های بدن ) :

برای استفاده از روغن خراطین جهت افزایش سایز سایر اندام های بدن کافیست فقط چربی را از روی موضع بزدایید و سپس همانند روش بالا روغن خراطین را استفاده کنید .
روش ماساژ آلت تناسلی به همراه روغن خراطین :
آقایان و خانمو ها فراموش نکنند که هنگامیکه شما از روغن خراطین استفاده میکنید باید مصرف آن و ماساژ آن مطابق با دستورالعمل خاصی باشد .
روش ماساژ آلت تناسلی در آقایان پنی مور و پس از آن تکنیک جلکینگ و در خانم ها دورانی روبه بالا میباشد .

روش تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی :

روش تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی بدین صورت است که روغن خراطین اصل دارای بوی نسبتا بدی است و رنگی تیره دارد .
دقت نمایید . درصورتی که از روغن پایه استفاده گردد رنگ آن روشن خواهد بود .
در حال حاضر اکثر فروشگاه ها از روغن خراطین با پایه سایر روغن ها استفاده میکنند به جز رویکا .
رویکا روغن گیری را برای اولین بار  با تکنولوژی بدن پایه انجام میدهد .

تفاوت روغن خراطین با پایه و بدون پایه :

روغن خراطین با پایه در حقیقت از غلظت و خلوص کمتری برخوردار است ( به جهت وجود روغن ثانی ) 
اما در روغن خراطین که روغن پایه ندارد و با تکنولوژی بدون پایه روغن گیری میشود مسلم است که غلظت و خلوص بیشتری خواهد داشت .
نسبت خلوص با پایه به بدون پایه 96 به 56 میباشد .

روش های خرید روغن خراطین :

قبل از اینکه تصمیم به خرید روغن خراطین گرفتید ، تصمیم خود را برای افزایش سایز اندام ها ، حالا هر اندامی میتواند باشد گرفتید زیرا راه برگشتی وجود ندارد .
تنها راه سفارش و خرید روغن خراطین مراجعه به فروشگاهی است که علاوه بر مشخصات فوق که برای شما درج گردید مشخصات زیر را نیز داشته باشد :
1- به فروشگاه اعتماد داشته باشید 
2- فروشگاه تحت نظارت وزارت باشد 
3-روغن های آن دارای ویژگی های ذکر شده در مطلب قبل را داشته باشد .
4- فروشگاه حتما دارای گارانتی مرجوعی باشد .
پس از انتخاب روغن خراطین میتوانید چه از طریق آنلاین و چه از طریق تماس تلفنی روغن خراطین خود را تهیه نمایید .
در حال حاضر ما 2 شماره که متعلق به فروشگاه رویکا است و اقدام به فروش روغن خراطین با کیفیت بالا می نماید را برای شما قرار میدهیم .
شماره تلفن فروشگاه اینترنتی رویکا 
05137238070
شماره تلفن پشتیبان رویکا 
09391589914
منبع : روغن خراطین رویکا | روغن خراطین ویکی سرا





نوشته شده در تاریخ 97/5/17 ساعت 12:1 ص توسط مینا


ممکن است شما نیز از آن دسته افرادی باشید که تا به حال اسمی از روغن خراطین نشنیده اند . ما در این مقاله میخواهیم هر آنچه را که لازم است تا از روغن خراطین اصل بدانید برای شما بازگو کنیم .

یا شاید هم از آن دسته افرادی باشید که میخواهید بدون هیچگونه عوارضی اندام یا عضو مورد نظر خود را حجم بدهید .

کوچک بودن اندام نه زن میشناسد و نه مرد !

لذا بسیاری از زنان برای افزایش سایز اندام خود مانند : لب ، گونه ، سینه ، باسن و خط خنده و …. به سراغ روغن خراطین می روند .

آقایان نیز اکثرا برای افزایش سایز آلت تناسلی این روغن را انتخاب می کنند .

شاید شما با خودتان بگویید  این روغن ها تاثیری بر روی افزایش حجم نخواهند داشت و به سراغ راههایی نظیر جراحی های پر خطر و یا استفاده از روغن های شیمیایی بروید .

در واقعیت روغن خراطین در صورتی که خالص و بدون پایه باشد میتواند تاثیر واقعی بر روی اندام بگذارد .

 

 

آیا روغن خراطین واقعیت دارد ؟

  • مطلب قابل توجه درباره خراطین این است که به بسیاری از روغن ها ممکن است صفاتی غبر قابل باور اطلاق گردد اما این روغن مانند سایر روغن ها یا صحبت های قدیمی صرفا یک شایعه نیست زیرا از نظر علمی نیز ثابت شده است .

این روغن از فرایند روغن گیری کرم ایزنفتیدا گرفته میشود . بدین گونه که کرم ایزنفتیدا ( گونه از کرم خاکی که در هند بسیار یافت میشود ) در بدن خود موادی را داراست  که به الانتئین معروف هستند و همین مواد میتوانند باعث حجم دادن و افزایش سایز اندام ها گردند .

 

نحوه عملکرد روغن خراطین ؟

  • گفتیم که حجم دهی به واسطه الانتین صورت می پذیرد .
    حال هنگامی که روغن خراطین یا همان روغن کرم ایزینفتیدا بر روی پوست ریخته میشود و جذب موضع میگردد ، گردش خون در آن محل حدود 1.75 برابر خواهد شد .

توجه نمایید که این افزایش گردش خون میتواند عامل اصلی بزرگ شدن و افزایش سایز اندام های زنان و مردان باشد .

 

فواید روغن خراطین اصل کدامند ؟

خواص روغن خراطین بترتیب عبارتند از :

  1. اولین فایده و مهمترین فایده این روغن افزایش سایز لب ، گونه ، سینه ، باسن و آلت تناسلی آقایان است .
  2. دومین خاصیت مهم روغن خراطین از بین بردن گودی زیر چشم است .
  3. سومین خاصیت روغن خراطین از بین بردن چین و چروک های پوستی میباشد .
  4. چهارمین خاصیت روغن خراطین کمک به افزایش حجم عضلات در بدنسازی میباشد .

آیا روغن خراطین عوارض دارد ؟

علم ثابت کرده است محصولاتی که از طریق فراورده های شیمیایی خطرناک بدست نمی آیند و بشر در تولید آنها نقشی ندارد ، در صورتی که به وارد شدن آن به خون و یا معده نینجامد هیج ضرری و عوارضی نخواهد داشت . کما آنکه شما روغن خراطین را میخواهید بصورت موضعی استفاده نمایید .

روش استفاده از روغن خراطین به چه صورت میباشد ؟

این روغن نیز همانند سایر روغن ها روش استفاده خاص خودش را دارد و جهت تاثیر ماکزیمم میبایست دقیقا مطابق با دستور مصرف نمایید . روش مصرف نیز بدین صورت است که شب ، قبل از خواب ، موضعی را که میخواهید افزایش حجم داده شود را مقداری ماساژ داده تا خون در آن ناحیه به جریان آید . سپس این روغن را بر روی بافت خود ریخته و شروع به ماساژ مجدد مینمایید . دقت نمایید که زمان ماساژ اهمیت ندارد ، مساله ای که اهمیت دارد آن است که مقدار روغنی که ماساژ دادید بطور کامل جذب بافت گردد .

حال 2 دقیقه صبر کنید تا تا روغن خراطین بر روی بافت هوای آزاد را بگیرید و تقریبا خشک شود . پس از آن میتوانید در صورتی که بافت مورد نظر زیر لباس است ، با خیال راحت لباس خود را پوشیده و به تختخواب بروید، فراموش نکنید که زمان استفاده از روغن خراطین دقیقا شب قبل خواب میباشد .

این روغن پس از استفاده میبایست حدالقل 8 ساعت بر روی پوست بماند .

 

روش تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی :

سوال بسیاری از افراد این است که باوجود این همه فروشگاه حقیقی و اینترنتی چگونه میتوانیم به اصل بودن و تقلبی بودن آن پی برد . در ادامه به مطالبی که کمک میکند شما بتوانید روغن خراطین خالص را از ناخالص نشخیص دهید .

روغن خراطین اصل صفات زیر را دارد :

  •  رنگ روغن خراطین اصل تیره رنگ است
  • این روغن دارای غلظت بالایی میباشد
  •  روغن خراطین اصل در صورتی که با روغن های پایه متفاوت روغن گیری شده باشد احتمال ناخالصی زیاد میشود .
  •  برخی فروشگاه ها میتوانند این روغن را بصورت بدون پایه روغن گیری کنند و با ضمانت به شما بفروشند ( عمدتا این روغن ها خالص هستند ) .
  •  این روغن با بوی بدی همراه است اما به محض استفاده پس از گذشت چند دقیقه این بو کاملا از بین خواهد رفت .

 

طرز تهیه این روغن :

روش تهیه این روغن به 2 شکل است :

1- تهیه روغن با پودر خشک شده کرم ایزنفتیدا

2- تهیه روغن با کرم تازه ایزنفتیدا

 

کرم خاکی روغن خراطین اصل

 

 

درصورتی که از پودر این کرم جهت تهیه روغن استفاده گردد به ناچار سازنده نیازمند استفاده از روغن پایه مانند روغن کنجد و زیتون خواهد بود . اما در صورتی که از کرم تازه استفاده شود این روغن میتواند 100? خالص باشد .

 

شرایط نگهداری روغن خراطین :

این روغن همانند برخی روغن ها مانند روغن جوجوبا ، روغن درخت چای و روغن آرگان به نور ، سرما و گرما حساس هستند و باید در دمای متعادل 15 الی 30 درجه  سانتی گراد نگهداری شوند .

 

این روغن برای چه افرادی توصیه میگردد :

روعن خراطین را همه میتوانند استفاده کنند اما عمدتا این روغن مورد استفاده افراد بالغ میگردد و سن بالا نیز محدودیتی ندارد .

 

ماندگاری روغن خراطین اصل و خالص :

در نهایت سوالی که ممکن است ذهن بسیاری از افراد را درگیر خود کرده باشد میزان ماندگاری روغن خراطین است . باید گفت که این روغن حجمی را که می آفریند عمر مقطعی ندارد و ماندگاری دائمی دارد ، اما در نظر داشته باشید که  هرگونه افزایش یا کاهش وزن شما میتواند بر روی کوچک یا بزرگ شدن بافت مورد نظر موثر باشد .

 

 






نوشته شده در تاریخ 97/5/13 ساعت 12:42 ع توسط مینا



نام مقاله : سیر و 12 خاصیت و فایده اثبات شده از خواص سیر

شاید تا به حال چیزی درباره خواص شگفت انگیز سیر شنیده باشید  شاید هم خیر اصلا چیزی از سیر به گوشتان نخوره! با این حال با مطالعه مطلب زیر متوجه میشوید  دانستن خواص سیر بر هرکس واجب است !

در این مقاله میخواهیم به بررسی 12 مورد از مهمترین خواص بی شمار سیر را برای شما توضیح دهیم .

رویکا این مقاله را برای شما تهیه نموده تا علاوه بر مطالعه جهت سلامتی حتما سیر را به سبد غذایی خود اضافه نمایید .

فراموش نکنید که طبع سیر بشدت گرم و خشک است .

 

سیر

 

 

12 مورد از خواص سیر در سلامت بدن :

 

 

به نظر من سیر می تواند داروی شما در غذایتان باشد

این تنها نظر من نیست نظره دانشمندان بزرگی همچون برایان تاندر یونانی ، بقراط یونانی ، ویکتور مانس آمریکایی و بسیاری از دانشمندان دیگر است .

بقراط پزشک یونانی اغلب تزریق این گیاه خاکی را برای درمان انواع مواد پزشکی استفاده می نموده است .

علم مدرن هم بساری از اثرات مفید خواص سیر را برای سلامت بدن تایید کرده است .

سیر حاوی ترکیبات با خواص دارویی قوی است یک گیاه از خانواده (پیاز ) است .

سیر در بسیاری از نقاط جهان رشد می کند و به خاطر بوی قوی و طعم خوشمزه آن یک ماده محبوب در پخت و پز است.

با این حال در طول تاریخ باستانی استفاده اصلی از سیر برای سلامتی و خواص دارویی آن بوده است .

همچنین استفاده از آن توسط بسیاری از تمدن های بزرگ از جمله مصری ها ،بابلی ها ،یونانی ها ، رومی هاو چینی ها مشاهده شده است.

این 12 مورد خواص سیر عبارتند از :

1- خاصیت اول از خواص سیر خام و تازه :

در ترکیبات سیر می توان ترکیبات گوگردی و آلیسین دید که یک ترکیب ناپایدار است این ترکیب فقط در سیر تازه بعد از برش یا خرد شدن به مدت کوتاهی در دسترس است .

این ماده یکی از مهمترین موادی است که میتواند سلامتی به ارمغان آورد . 

2- خاصیت دوم از خواص سیر :

سیر بسیار مغذی است اما کالری کمی دارد .

ترکیبات سیر عبارتند از :

  1. منگنز 23 ?
  2. ویتامین  ب 6 – دارای 17 ?
  3. ویتامین سی 15 ?

این ترکیبات تقریبا شامل همه چیز هایی  میباشد که شما نیاز دارید همچنین شامل 42 گرم کالری،1?8 گرم پروتئین و کربوهیدرات می باشد.

3- خاصیت سوم از خواص سیر عبارتند از :

این ماده معجزه آسا می تواند با بیماری مبارزه کند :

مطالعات نشان داده است که یک مکمل روزانه این محصول باعث کاهش 63 درصد میزان سرماخوردگی در انسان می شود.

4- خاصیت چهارم از خواص سیر عبارتند از :

ترکیبات فعال .

بیماری های قلبی و عروقی مثل حمله قلبی و سکته مغزی بزرگترین قاتلان جهان هستند .

فشار خون یکی از مهمترین علل حملات قلبی است که مکمل سیر باعث کاهش قابل توجه آن میگردد

خاصیت پنجم از خواص سیر عبارتند از

همچنین باعث بهبود سطح کلسترول می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد .

برای کسانی که کلسترول بالا دارند مکمل سیر می تواند در حدود 10-15 درصد کلسترول بد را کاهش دهد.

6- خاصیت ششم از خواص سیر عبارتند از :

سیر حاوی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به جلوگیری از بیماری آلزایمر و التهاب کمک کند .

سیر حاوی آنتی اکسیدانهایی است کهاز مکانیسم محافظ بدن در برابر آسیب اکسیداتیو حمایت می کند .

همچنین  روند پیری را کاهش می دهد و باعث کاهش شدت اکسیداتیو در افراد دارای فشار خون بالا می شود.

7- خاصیت هفتم از خواص سیر عبارتند از :

سیر می تواند به شما کمک کند طول عمر طولانی تری داشته باشید .

با کاهش فشار خون که از اثرات سیر است می تواند برد که به شما کمک می کند که طولانی تر زندگی کنید .

همچنین با بیماری های عفونی مبارزه می کند .

چرا که این بیماری علل شایع مرگ و میر  است .

مچنین بیشتر در افراد مسن و افرادی که مبتلا به ضعف سیستم ایمنی هستند دیده می شود و سیستم ایمنی آنها را دچار اختلال می کند

8- خاصیت هشتم از خواص سیر عبارتند از :

سیر خستگی را کاهش می دهد .

سیر یکی از بنیادی ترین مواد در افزایش عملکرد بدن است .

در فرهنگ باستانی نیز برای کاهش خستگی و افزایش ظرفیت کار کارگران استفاده می شود .

حتی به خاطر این کارایی به ورزشکاران المپیک در یونان باستان داده شد.

افراد مبتلا به بیماری قلبی که 6 هفته سیر مصرف می کردند 12 درصد کاهش ضربان قلب داشتند و تمرینات ورزشی بهتری را تجربه کردند.

9-خاصیت نهم از خواص سیر عبارتند از :

خوردن سیر باعث کاهش صدمه زدن فلزات سنگین در بدن می شود .

مطالعات و بررسی ها  در کارخانه ی باتری خودرو که بسیاری از کارکنان در معرض بیش از حد سرب بودند نشان داد که ترکیبات آن باعث کاهش 19 درصدی سرب در خون می شود .

همچنین بسیاری از علائم بالینی مثل سردرد و فشار خون را 25 درصد کاهش می دهد.

10- خاصیت دهم از خواص سیر عبارتند از :

سیر میتواند سلامت استخوان را بهبود ببخشد .

یک مطالعه در زنان یائسه که مقدار قابل توجهی کمبود استروژن در بدن دارند نشان داد با مصرف دوز روزانه عصاره سیر خشک (2گرم برابر سیر خام )بر سلامت استخوان زنان تاثیر به سزایی داشته است .

سیر و پیاز اثرات مفیدی بر استئوآرتریت دارند.

11- خاصیت یازدهم از خواص سیر عبارتند از :

سیر به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود

سیر در قالب های مختلف از کلوچه ها و پاستا به صورت پودر و مکمل عصاره سیر و روغن سیر در می آید.

12- خاصیت دوازدهم از خواص سیر عبارتند از :

یکی از مشکلاتی که خوردن سیر بوجود می آورد این است که منجر به تولید بوی نا خوشایند می نماید .

اما آیا میدانید همین بو میتواند به ضد عفونی نمودن دهان و دندان کمک کند ؟

بله این بوی ناخوشایند میتواند حدودا 35? از باکتری های مضر دهان و دندان را نابود کند

 

13- خاصیت سیزدهم  خواص سیر :

استفاده از خواص سیر به عنوان چرک خشک کن !

آیا میدانید دکتر مک مارتین بوسیله خواص سیر روشی را ابداع نمود که میتواند عفونت و چرک واژن زن را به طور کلی نابود کند .

 

با این اوصاف روغن سیر هم میتواند تاثیر بسیار زیادی بر روی رابطه زناشویی زوجین ایفا کند .

زیرا در رابطه زناشویی مقاربت بدون هیچگونه مشکل حرف اول را خواهد زد .

 

نکته بسیار مهم زیر را حتما بخوانید:

روش استفاده نیز بدین شرح است :

یک حبه آنرا به کمک سوزن سوراخ نموده  ( بصورت طولی و محکم ) سپس به آن یک نخ محکم وصل میکنیم .

پس از آن سیر را درون واژن قرار داده و هر روز به مدت 15 دقیقه این عمل را تکرار میکنید .

پس یک ماه خیالتان راحت است که تمامی عفونت های موجود در واژن زن خشک گردیده است .

 

درمان زگیل آلت تناسلی مردانه بوسیله سیر :

آیا میدانید زگیل آلت تناسلی نیز با سیر درمان میشود ؟

کافیت 1 تکه کوچک سیر را رنده کنید .

لای یک پلاستیک فریزر کنید .

و بر روی زگیل آلت قرار دهید .

دقت کنید که این سیر حداکثر 5 ساعت میتواند روی موضع باشد و بعد از آن باید از روی آلت برداشته شود .

پس از آن دوباره میتوانید سیر تازه ای را رنده و بر روی آلت تناسلی قرار دهید .



  





طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ