سفارش تبلیغ
صبا
وبسایت دانستنی های عجیب
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  لوگوی دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 0
بازدید دیروز : 1
کل بازدید : 3090
کل یادداشتها ها : 106

نوشته شده در تاریخ 97/5/29 ساعت 4:21 ع توسط مینا


روغن جوجوبا در مراقبت از پوست صورت محبوبیت زیادی دارد اما آنچه که بسیاری در مورد آن آگاه نیستند این است که به ویژه برای مبارزه با چین و چروک مناسب است.

در این مقاله به فواید استفاده از روغن جوجوبا برای چین و چروک پرداخته می شود.

روغن جوجوبا اصل از دانه های گیاه جوجوبا استخراج می شود.

نام علمی این گیاه ( درختچه )  چند ساله Simmondsia chinensis است .

این گیاه در جنوب غربی ایالات متحده رشد می کند.

در واقع شکل مایعی از موم های گیاهی است.

در شکل خالص، این روغن به رنگ مایع طلایی روشن است که بدون بو است.

روغن جوجوبا برای پوست بسیار مناسب است .

زیرا منبعی غنی از ویتامین E، ویتامین های B، سیلیس، مس، روی و … است.

تمامی این اجزا برای داشتن پوست سالم و شاداب مفید هستند.

 

 

 

فواید روغن جوجوبا خالص

قابل توجه ترین فایده روغن جوجوبا :

قابل توجه ترین فایده روغن جوجوبا این است که ترکیب آن شباهت بسیار زیادی به روغن طبیعی پوست یا همون سبوم دارد که این روغن از غدد چربی تولید می شوند و پوست را نرم و انعطاف پذیر می کنند.

بنابراین روغن به خوبی با سبوم ترکیب می شود و به عمق منافذ پوستی نفوذ می کند و پوست را هیدراته نگه می دارد.

بنابرایناین روغن به مرطوب ماندن پوست کمک می کند و خاصیت الاستیکی به پوست می بخشد.

هرچه که ما پیرتر می شویم، تولید سبوم در بدن کاهش می یابد و پوست خشک می شود.

روغن جوجوبا به عنوان مکمل برای پوست عمل می کند و باعث بازگشت تعادل روغن طبیعی پوست شده و از خشکی پوست جلوگیری می کند.

هرچه روغن به تامین رطوبت مورد نیاز پوست و مرطوب نگه داشتن آن کمک می کند، چین و چروک کمتری مشاهده می شود.

قبلا در مورد این موضوع که روغن جوجوبا حاوی مقدار بالایی ویتامین E است بحث کردیم که این ویتامین یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است.

کیفیت آنتی اکسیدانی روغن از هرگونه آسیب بیشتر به پوست که در نتیجه افزایش سن ایجاد می شوند جلوگیری می کند.

بنابراین احتمال ظهور چین و چروک تازه کاهش می یابد.

کسانی که دارای پوست مستعد ابتلا به آکنه دارند می توانند با استفاده از این روغن با چین و چروک مقابله کنند.

این روغن منافذ پوستی را مسدود نمی کند و خواص ضدباکتری آن باعث کشته شدن باکتری ایجادکننده آکنه می گردد.

بدین ترتیب می توانید از ظهور آکنه نیز جلوگیری کنید.

 

روغن جوجوبا  در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود، اما  مفداری گران است.

روغنی که از درخت جوجوبا بدست می آید،  چند منظوره طبیعی است،  برای درمان زیبایی شگفت انگیز استفاده می شود.

 

روغن جوجوبا خالص

 

در اینجا چند شیوه مختلف روغن جوجوبا برای مو، صورت و زیبایی را معرفی میکنیم:

 

 

جوجوبا خالص پس از دوش  بعنوان مرطوب کننده بدن استفاده می شود :

 

با چند قطره از روغن جوجوبا، پوست خود را بعد از دوش ماساژ دهید، دیگر پوستتان خشک نمی شود

 

استفاده از روغن جوجوبا برای  پاک کردن آرایش :

 

چند قطره از جوجوبا در یک توپ پنبه ای زده  به آرامی آرایش را پاک کنید.

 

 جهت تمیز کردن پوست سر :

 

جوجوبا  روغن بسیار خوبی  برای تمیز کردن پوست سر است.

سبوم در پوست سر را پاک کرده  و خواص طبیعی ضد باکتریایی و ضد التهابی آن پوست سر را  تمیز میکند

 

روغن جوجوبا خالص درمانگر  آکنه

خواص ضد باکتری و ضد التهابی جوجوبا  درمان عالی برای آکنه است.

با قرمزی و  با کتری پوست مقابله میکند

 

استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان Before shave  ( قبل از  اصلاح )

 

گاهی اوقات، کرم به تنهایی  برای جلوگیری از سوختگی تیغ  کافی نیست.

استفاده از روغنجوجوبا، قبل از  تراشیدن،  از پوست محافظت میکند

 

 درمان کوتیکول ناخن با روغن جوجوبا

 

جوجوبا براحتی  جذب پوست می شود.

اگر هر روز از این روغن استفاده کنید از ریش ریش شدن ناخن جلوگیری می شود

 

 درمان مو با روغن جوجوبا خالص 

 

با روغن جوجوبا گرم،  پوست سر و مو  را ماساژ دهید.

روغن  به موهای شما نفوذ خواهد کرد، نرم و تغذیه شده ابریشمی و سالم می شود

استفاده از این روغن  به عنوان  مرطوب کننده صورت در شب

 

بسیاری از مردم از روغن جوجوبا به عنوان یک مرطوب کننده شب استفاده میکنند.

شما می توانید آن را بر روی  صورت  بزنید و یا  چند قطره به مرطوب کننده  صورت اضافه کنید  تا صبح بماند تا به عمق پوست نفوذ کند تا صبح پوست نرم و هیدراته می شود

 

روغن جوجوبا راه حلی برای درمان موهای چرب

 

این روغن همینطور میتواند موهای چرب را درمان میکند.

روغن جوجوبا  جزو  روغن های طبیعی  است پس از شامپو بزنید، می تواند  به جلوگیری از تولید سبوم کمک کند

 

 خاصیت  مرهم لب

 

در باد سرد زمستان  از لب خود  با روغن جوجوبا محافظت کنید.

چند قطره از آن را  هر روز صبح  به لبها بزنید تا  در تمام طول روز از لبها مراقبت شود.

 

نحوه استفاده از روغن جوجوبا برای چین و چروک های صورت :

 

راه های متفاوتی  برای استفاده از این روغن جهت کم کردن چین و چروک وجود دارد.

چند روش ساده در زیر توضیح داده شده است :

روش 1:

نیاز دارید که برای از بین بردن خطوط ریز که در دور چشم ها ظاهر می شوند تلاش بیشتری بکنید.

یک کاسه کوچک بردارید و 30 قطره روغن جوجوبا داخل آن بریزید.

سپس ده قطره روغن گلیسیرین، روغن اسطوخودوس، روغن نرولی و حدود 50 قطره روغن کرچک اضافه کنید.

همه این روغن ها را به خوبی ترکیب کنید. حال، یک قطره از این روغن را روی انگشت حلقه دست چپ قرارداده و به آرامی اطراف چشم بمالید.

فقط مراقب باشید تا روغن با چشم تماس پیدا نکند. هر شب قبل از رفتن به رخت خواب این ترکیب را بمالید.

روش 2:

هنگامی که با مشکل چین و چروک پوست صورت روبرو می شوید،

در این صورت باید از روغن جوجوبا به عنوان مرطوب کننده پوست استفاده کنید.

صورت خود را با آب گرم و پاک کننده های روزمره صورت بشویید و سپس به آرامی خشک کنید.

مقدار کمی روغن را بر روی توپ پنبه ای بمالید و آن را به سراسر صورت به صورت یک لایه نازک بمالید.

از روغن بیش از حد که باعث اشباع شدن چهره می شود استفاده نکنید.

اگر احساس می کنید که میزان روغن روی صورت بیش از حد است با استفاده از یک گلوله پنبه ای خشک روغن اضافی را پاک کنید.

چون این روغن به راحتی جذب پوست می شود و پس از اعمال آن احساس چرب بودن دست نمی دهد می توانید آن را به عنوان مرطوب کننده روزانه در طول روز مصرف کنید.

 

موارد استفاده برای پوست و مو

این روغن در سطح گسترده ای برای مراقبت از پوست و مو مورد استفاده قرار می گیرد .

علت آن است که اجزای آن به سبوم ـ ماده چرب ترشح شده توسط غدد چربی زیر پوست ـ شباهت دارد.

این ماده روغنی است که به بافت پوست و موی انسان حالتی نرم و صاف می دهد.








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ