سفارش تبلیغ
صبا ویژن
وبسایت دانستنی های عجیب
   مشخصات مدیر وبلاگ
 
  لوگوی دوستان
 
    آمارو اطلاعات

بازدید امروز : 48
بازدید دیروز : 40
کل بازدید : 33519
کل یادداشتها ها : 121

1 2 3 >
نوشته شده در تاریخ 97/8/2 ساعت 1:19 ص توسط مینا


نام محصول : روغن براهمی ( Brahmi oil )

آیا درباره روغن براهمی چیزی شنیده اید ؟

مطمئنا شما هم همانند بسیاری از افراد دیگر نام  روغن براهمی را نه در تلوزیون نه در ماهواره و نه حتی در رسانه ها شنیده اید ، بلکه همانند سایر استفاده کنندگان از این روغن برای شما تاثیر آنرا نقل نموده اند .

روغن براهمی  یک روغن عجیب و باور نکردنی است .

روغن براهمی از گیاه باکوپا مونیری « Bacopa monnieri » یا همان براهمی «Brahmi» گرفته شده است .

تاریخچه  روغن براهمی :

گیاه باکوپا ( Bacopa ) یا همان Water hyssop در مناطق بسیار گرم رشد میکند و تاثیر بسیار زیادی بر روی موهای سر دارد .

این گیاه عمدتا در مناطق جنوب شرقی استرالیا ، هند و تالاب های مراکش رشد میکند .

اولین افرادی که پی به خاصیت عجیب این روغن برای تقویت رشد مو بردند هندیان بودند .

هندیان با معرفی گیاه باکوپا به سایر کشور ها روغن براهمی را به عنوان یک محصول اختصاصی به سایر کشور ها تحت عنوان اکسیر معجزه گر مو ارسال می کردند .

ایرانیان باستان جزو کسانی بودند که از روغن براهمی بسیار استفبال نمودند .

هندویان بر این باورند که براهمی یک روغن عجیب است که معجزه و هدیه طبیعت برای آنها میباشد .

برخی هندویان از روغن براهمی برای شستشوی خدایان خود استفاده میکنند و برخی دیگر معتقد هستند که اجساد هندو باید قبل از سوازنده شدن توسط روغن براهمی غسل داده شوند .

 

روغن براهمی

 

روش استفاده از روغن گیاه باکوپا و روغن براهمی :

بسیاری از هندویان از گیاه باکوپا روغن را استخراج می نمایند و نام آنرا روغن براهمی قرار میدهند.

گفتنی است که آنها بر این باورند که روغن براهمی میبایست به همراه روغن نارگیل تازه مخلوط و به موهای بدن مالیده شود .

هندی ها بر این باور بودند که روغن براهمی معجزه ای برای تمامی معضلات و مشکلات است،  اما پس از سالها با پیشرفت علم ، دانشمندان پس از بررسی های فراوان به عمده ترین خواص روغن براهمی پی بردند .

 

فواید و خواص روغن براهمی :

دانشمندان دریافتند که ممکن است روغن براهمی برای تمامی مسائل کاربردی نداشته باشد ، اما درست است که میتواند برای موهای انسان معجزه ای انجام دهد .

در ذیل به برخی از خواص این روغن میپردازیم :

  1. تقویت موهای سر
  2. جلوگیری از ریزش مو
  3. جلوگیری از ریزش های سکه ای
  4. از بین بردن موخوره
  5. تقویت کننده فولیکول های مو
  6. جلوگیری از سفیدی مو
  7. جلوگیری از سفیدی زود رس مو
  8. تقویت ساقه مو
  9. براق کننده بسیار قوی مو

این روغن علاوه بر موارد بالا که برای مو گفته شد در موارد زیر نیز بسیار مفید است :

 

  1. جهت استفاده بر روی پوست ( جوان ساز پوست )
  2. از بین بردن جای جوش

 

روش استفاده از روغن براهمی ( Brahmi oil ) :

  • روش استفاده از روغن براهمی بدین صورت است که ابتدا این روغن را تهیه کنید و اعمال  زیر را به ترتیب انجام دهید .
  • روغن براهمی را با روغن نارگیل تازه مخلوط کنید
  • به حمام بروید و بطور کامل موهای خود را شستشو دهید
  • پس از شستشو کامل موها ترکیب روغن نارگیل و روغن براهمی را به ریشه و فولیکول های مو زده و به مدت 1 ربع ساعت ماساژ دهید .
  • ماساژ باید تا زمان جذب کامل روغن به ریشه مو ادامه یابد .
  • روغن براهمی حدالقل باید به میزان 5 ساعت بر روی پوست سر و ساقه مو بماند .

بنابراین بهترین زمان استفاده از این روغن شب هنگام خواب میباشد .

 

راز موهای بلند سرخ پوستان و زنان مصری در چیست ؟

راز موهای پر پشت سرخ پوستان :

سرخ پوستان قدیم همیشه موهای خود را به حالت روغنی و تمیز از آن مراقبت می نمودند .

سرخ پوستان تعصب بسیاری روی موهای خود داشتند لذا موهای آنها از تمامی اعضا بدن آنها تمیز تر بود زیرا هر روز شستشو داده میشد و از روغن براهمی استفاده می گردید .

این روغن هنگامی که به مدت طولانی بر روی پوست سر و مو استقاده گردد ، خطر ریزش مو را به حداقل میرساند .

این بود که سرخ پوستان آمریکایی همیشه از موهای بلند ، پر پشت و فاقد موخوره برخوردار بودند .

 

سرخ پوستان براهمی

 

راز موهای زیبا و بلند زنان مصری :

زنان مصری و ملکه های مصر در زمان های دور از روغن براهمی به عنوان تقویت کننده مو استفاده می نمودند .

همانطور که در سالهای اخیر زنان و مردان به کراتینه و پروتئینه کردن مو مشغولند ، زنان مصری نیز برای زیبایی خود حداقل یکبار در هفته به براهمی نمودن موهای خود می پرداختند .

در مصر افرادی حضور داشتند که فقط کارشان تولید روغن براهمی و تهیه آن برای زنان فراعنه بود .

لازم به ذکر است که این روغن ها در میان سایر روغن ها به جهت نایاب بودن ، از قیمت بسیار بالایی برخوردار بود .

 

 

روغن براهمی

 

نکات بسیار مهم درباره روغن براهمی :

نکته 1 :

کسانی که از این روغن  را برای خود بر می گزینند  برای دربافت نتیجه کامل ، حدالقل باید به میزان 1 ماه بصورت مداوم و هرشب استفاده نمایند  .

نکته 2 :

برای تهیه این روغن حتما توجه نمایید که از روغن های تقلبی بازار استفاده نکنید .

بسیاری از افراد سودجو روغن های متفاوتی را تحت عنوان این روغن با قیمت های بسیار بالا میفروشند .

این روغن ها نه تنها جنبه درمانی ندارد و وقت را هدر میدهد بلکه خاصیت عکس نیز دارد ، یعنی ممکن است با استفاده از آن به ریزش مو نیز افزوده شود .

نکته 3:

از این روغن به عنوان آنتی بیوتیک و ضد عفونی کننده نیز استفاده میگردد .

روش تشخیص روغن تقلبی از اصلی :

براهمی اصل غلیظ است و رنگی میان سبز بسیار کمرنگ و سفید و زرد دارد ( ترکیب هر سه رنگ ) .

این روغن بصورت کاملا واضح بوی گیاه میدهد ( از روغن هایی که بوی عصاره میوه می دهند اجتناب کنید ) .

براهمی را از افرادی باید تهیه نمایید که مطمئن هستید این روغن را وارد میکنند زیرا گیاه باکاپو در ایران وجود ندارد .

برند های متفاوتی تحت عنوان : ملک ، بیوتی مال ، سافتن اقدام به فروش روغن های خود تحت عنوان روغن براهمی نموده اند که تماما تقلبی می باشند .

 

برای تهیه روغن براهمی اصل میتوانید از طریق زیر اقدام نمایید .

 

 

گارانتی اصالت

فروشگاه اینترنتی رویکا ، تنها فروشگاهی است که در صورت عدم رضایت مشتری و مغایرت اصالت کالا

بطور کامل جنس را مرجوع می نماید و مبلغ را استرداد میکند .

 

 

روش خرید روغن براهمی اصل :

 

روش اول خرید :

شما میتوانید از ابتدای همین صفحه گزینه افزودن به سبد خرید را کلیک کنید و سپس افدام تکمیل فرم اطلاعات تماس و آدرس نمایید .

 

روش دوم خرید :

علاوه بر روش بالا شما میتوانید برای خرید روغن براهمی با شماره زیر تماس گرفته و محصول را بصورت تلفنی سفارش دهید :

 

021284233






نوشته شده در تاریخ 97/5/17 ساعت 12:1 ص توسط مینا


ممکن است شما نیز از آن دسته افرادی باشید که تا به حال اسمی از روغن خراطین نشنیده اند . ما در این مقاله میخواهیم هر آنچه را که لازم است تا از روغن خراطین اصل بدانید برای شما بازگو کنیم .

یا شاید هم از آن دسته افرادی باشید که میخواهید بدون هیچگونه عوارضی اندام یا عضو مورد نظر خود را حجم بدهید .

کوچک بودن اندام نه زن میشناسد و نه مرد !

لذا بسیاری از زنان برای افزایش سایز اندام خود مانند : لب ، گونه ، سینه ، باسن و خط خنده و …. به سراغ روغن خراطین می روند .

آقایان نیز اکثرا برای افزایش سایز آلت تناسلی این روغن را انتخاب می کنند .

شاید شما با خودتان بگویید  این روغن ها تاثیری بر روی افزایش حجم نخواهند داشت و به سراغ راههایی نظیر جراحی های پر خطر و یا استفاده از روغن های شیمیایی بروید .

در واقعیت روغن خراطین در صورتی که خالص و بدون پایه باشد میتواند تاثیر واقعی بر روی اندام بگذارد .

 

 

آیا روغن خراطین واقعیت دارد ؟

  • مطلب قابل توجه درباره خراطین این است که به بسیاری از روغن ها ممکن است صفاتی غبر قابل باور اطلاق گردد اما این روغن مانند سایر روغن ها یا صحبت های قدیمی صرفا یک شایعه نیست زیرا از نظر علمی نیز ثابت شده است .

این روغن از فرایند روغن گیری کرم ایزنفتیدا گرفته میشود . بدین گونه که کرم ایزنفتیدا ( گونه از کرم خاکی که در هند بسیار یافت میشود ) در بدن خود موادی را داراست  که به الانتئین معروف هستند و همین مواد میتوانند باعث حجم دادن و افزایش سایز اندام ها گردند .

 

نحوه عملکرد روغن خراطین ؟

  • گفتیم که حجم دهی به واسطه الانتین صورت می پذیرد .
    حال هنگامی که روغن خراطین یا همان روغن کرم ایزینفتیدا بر روی پوست ریخته میشود و جذب موضع میگردد ، گردش خون در آن محل حدود 1.75 برابر خواهد شد .

توجه نمایید که این افزایش گردش خون میتواند عامل اصلی بزرگ شدن و افزایش سایز اندام های زنان و مردان باشد .

 

فواید روغن خراطین اصل کدامند ؟

خواص روغن خراطین بترتیب عبارتند از :

  1. اولین فایده و مهمترین فایده این روغن افزایش سایز لب ، گونه ، سینه ، باسن و آلت تناسلی آقایان است .
  2. دومین خاصیت مهم روغن خراطین از بین بردن گودی زیر چشم است .
  3. سومین خاصیت روغن خراطین از بین بردن چین و چروک های پوستی میباشد .
  4. چهارمین خاصیت روغن خراطین کمک به افزایش حجم عضلات در بدنسازی میباشد .

آیا روغن خراطین عوارض دارد ؟

علم ثابت کرده است محصولاتی که از طریق فراورده های شیمیایی خطرناک بدست نمی آیند و بشر در تولید آنها نقشی ندارد ، در صورتی که به وارد شدن آن به خون و یا معده نینجامد هیج ضرری و عوارضی نخواهد داشت . کما آنکه شما روغن خراطین را میخواهید بصورت موضعی استفاده نمایید .

روش استفاده از روغن خراطین به چه صورت میباشد ؟

این روغن نیز همانند سایر روغن ها روش استفاده خاص خودش را دارد و جهت تاثیر ماکزیمم میبایست دقیقا مطابق با دستور مصرف نمایید . روش مصرف نیز بدین صورت است که شب ، قبل از خواب ، موضعی را که میخواهید افزایش حجم داده شود را مقداری ماساژ داده تا خون در آن ناحیه به جریان آید . سپس این روغن را بر روی بافت خود ریخته و شروع به ماساژ مجدد مینمایید . دقت نمایید که زمان ماساژ اهمیت ندارد ، مساله ای که اهمیت دارد آن است که مقدار روغنی که ماساژ دادید بطور کامل جذب بافت گردد .

حال 2 دقیقه صبر کنید تا تا روغن خراطین بر روی بافت هوای آزاد را بگیرید و تقریبا خشک شود . پس از آن میتوانید در صورتی که بافت مورد نظر زیر لباس است ، با خیال راحت لباس خود را پوشیده و به تختخواب بروید، فراموش نکنید که زمان استفاده از روغن خراطین دقیقا شب قبل خواب میباشد .

این روغن پس از استفاده میبایست حدالقل 8 ساعت بر روی پوست بماند .

 

روش تشخیص روغن خراطین اصل از تقلبی :

سوال بسیاری از افراد این است که باوجود این همه فروشگاه حقیقی و اینترنتی چگونه میتوانیم به اصل بودن و تقلبی بودن آن پی برد . در ادامه به مطالبی که کمک میکند شما بتوانید روغن خراطین خالص را از ناخالص نشخیص دهید .

روغن خراطین اصل صفات زیر را دارد :

  •  رنگ روغن خراطین اصل تیره رنگ است
  • این روغن دارای غلظت بالایی میباشد
  •  روغن خراطین اصل در صورتی که با روغن های پایه متفاوت روغن گیری شده باشد احتمال ناخالصی زیاد میشود .
  •  برخی فروشگاه ها میتوانند این روغن را بصورت بدون پایه روغن گیری کنند و با ضمانت به شما بفروشند ( عمدتا این روغن ها خالص هستند ) .
  •  این روغن با بوی بدی همراه است اما به محض استفاده پس از گذشت چند دقیقه این بو کاملا از بین خواهد رفت .

 

طرز تهیه این روغن :

روش تهیه این روغن به 2 شکل است :

1- تهیه روغن با پودر خشک شده کرم ایزنفتیدا

2- تهیه روغن با کرم تازه ایزنفتیدا

 

کرم خاکی روغن خراطین اصل

 

 

درصورتی که از پودر این کرم جهت تهیه روغن استفاده گردد به ناچار سازنده نیازمند استفاده از روغن پایه مانند روغن کنجد و زیتون خواهد بود . اما در صورتی که از کرم تازه استفاده شود این روغن میتواند 100? خالص باشد .

 

شرایط نگهداری روغن خراطین :

این روغن همانند برخی روغن ها مانند روغن جوجوبا ، روغن درخت چای و روغن آرگان به نور ، سرما و گرما حساس هستند و باید در دمای متعادل 15 الی 30 درجه  سانتی گراد نگهداری شوند .

 

این روغن برای چه افرادی توصیه میگردد :

روعن خراطین را همه میتوانند استفاده کنند اما عمدتا این روغن مورد استفاده افراد بالغ میگردد و سن بالا نیز محدودیتی ندارد .

 

ماندگاری روغن خراطین اصل و خالص :

در نهایت سوالی که ممکن است ذهن بسیاری از افراد را درگیر خود کرده باشد میزان ماندگاری روغن خراطین است . باید گفت که این روغن حجمی را که می آفریند عمر مقطعی ندارد و ماندگاری دائمی دارد ، اما در نظر داشته باشید که  هرگونه افزایش یا کاهش وزن شما میتواند بر روی کوچک یا بزرگ شدن بافت مورد نظر موثر باشد .

 

 






نوشته شده در تاریخ 97/4/18 ساعت 5:30 ع توسط مینا


تصور مردم درباره روغن خراطین هندی :

همانطور که عموم مردم مطلع هستند کشور هند در زمینه طب سنتی تاریخ پر افتخاری دارد.

این محصول فوق العاده ما نیز روغن خراطین هندی نام دارد که منشاء تولید آن هند است.

روغن خراطین هندی در تاریخ و فرهنگ هند نیز به وفور یافت می شود و از ان به عنوان معجزه حجم دهنده نام می برند.

مواد اولیه خراطین هندی  فروشگاه رویکا همان موادی است که متخصصان طب سنتی هندی استفاده می کنند.

حال برای اثبات حسن نیت این فروشگاه نسبت به همراهان همیشگی رویکا

ما نیز تمام تلاشمان را در تهیه مرغوب ترین نوع روغن خراطین هندی  انجام داده ایم.

حال به توضیحاتی پیرامون روغن خراطین هندی و خواص آن می پردازیم.

 

 

 

همه چیز درباره روغن خراطین هندی :

روغن خراطین هندی توسط فرمولاسیون هندی تهیه می شود .

بدست اوردن اصل این روغن و توزیع آن در سطح کلان کاری بسیار دشوار می باشد.علت این امر سختی در تهیه مواد اولیه اصل این محصول در هند می باشد.

فروشگاه رویکا با توجه به تعهدی که به مشتری دارد ، بهترین نوع روغن خراطین هندی را تهیه کرده است .

از مواد اصلی تشکیل دهنده ی این روغن الانتین می باشد.

الانتین همان ماده ای است که پایه و اساس روغن خراطین را تشکیل می دهد.

الانتین به مقدار قابل توجهی در کرم ایزینفتیدا (ماده اصلی روغن خراطین) و کرم زالو یافت می شود.

روغن خراطین هندی از ان جهت قابل توجه است که مقدار الانتین آن از انواع دیگر روغن خراطین بیشتر است.

 

بر اساس ازمایشات انجام شده ، اصل این روغن تا مقدار 95% حاوی کرم ایزینفتیدا و الانتین می باشد.

ترکیبات روغن خراطین هندی چه می باشد؟

پایه و اساس مواد تشکیل دهنده این نوع روغن هندی را برایتان ذکر میکنیم.

الانتین:

الانتین آن ماده ای است که باعث افزایش حجم و بزرگ شدن اندام های بدن می شود.

الانتین به طور خاص در کرم زالو و کرم ایزینفتیدا یافت می شود.

در تهیه روغن خراطین هندی نیز از مقدار قابل توجهی کرم ایزینفتیدا که حاوی الانتین است ،استفاده شده است.

امگا 3:

امگا 3 در ماهی به مقدار قابل توجه یافت میشود و  نقش اساسی در ترمیم غشای سلولی دارد.

در این نوع از روغن خراطین نیز از امگا 3 به عنوان بستر برای تهیه روغن خراطین استفاده می شود.

امگا 6 و 9:

امگا 6 و امگا 9 نیز همانند امگا 3 در ترمیم و ساخت غشای سلولی نقش پررنگی دارند.

البته قابل توجه است که امگا 6 و 9 در جلوگیری از فشار خون بالا و حفاظت از زگ های اندام های تناسلی و قلب نقش ویژه ای دارد.

لینولیک اسید:

از دیگر اسید های چرب می باشد که تنها به عنوان بستر ساز روغن خراطین وجود دارد.

حال به توضیح خواص روغن خراطین هندی به طور مفصل می پردازیم.

خواص روغن خراطین هندی :

روغن خراطین هندی اصل به علت مقدار قابل توجه الانتین آن اصلی ترین خاصیت ان حجم دهندگی ان است.

حال مفصل به خواص ان می پردازیم.

  • حجم دهنده ی فوق العاده ی اندام تناسلی مردان
  • بزرگ کننده سینه و باسن  برای خانم ها
  • برطرف کننده افتادگی سینه و فرم دادن به آن
  • باز کننده ی عروق خونی در نواحی تناسلی اقایان
  • حجم دهنده ی لب و گونه
  • از بین برنده چین و چروک صورت
  • برطرف کننده زود انزالی
  • افزایش روحیه ی جنسی
  • برطرف کننده پف زیر چشم خانم ها و اقایان

موارد بالا تنها بخشی از بی شمار خاصیت این روغن فوق العاده می باشد

 

نام های دیگر این روغن خراطین هندی عبارتند از :

روغن خراطین کاچی

روغن خراطین آرتا روناک

روغن خراطین تارگا بونا

روغن پوره یاسین

روغن چادری

روغن خراطین جامان سابد ( هندی | فروش در عراق )

نکته بسیار مهم:

فروشگاه رویکا برای جلب رضایت مردم در زمینه افزایش حجم اندام های بدن اقدام به توزیع خالص ترین روغن خراطین های موجود کرده است.

اگر به منوی سایت و بخش روغن خراطین بروید

مشاهده می کنید به جز روغن خراطین هندی انواعی دیگر از روغن مانند روغن خراطین ایرانی نیز یافت می شود.

حال برای شفاف سازی و بیان تفاوت انواع روغن خراطین های موجود در فروشگاه باید بگوییم.

تفاوت  روغن خراطین های موجود در فروشگاه به مقدار الانتین و وجود یا عدم وجود مواد بستر ساز مانند روغن زیتون می باشد.

ذکر این نکته الزامی است که روغن خراطین های فروشگاه رویکا  از بهترین نوع موجود در بازار می باشد. تمام سعی و تلاش مجموعه ی ما

همواره این بوده است که محصولی با کیفیت فوق العاده استثنایی و با قیمتی مناسب برای هموطنان فراهم شود.

توصیه تیم رویکا برای خرید محصولات اینترنتی  این است که گول سایت های جعلی که فکر و ذهنشان فقط بدست اوردن سود بیشتر است نخورید.

هر جایی که محصولی را گران می دهد. الزاما به بهتر بودن محصول اشاره نمی کند و فقط سعی در فریب ذهن مردم را دارد. حال انکه افرادی هستند

که با قرار دادن اجناسی تقلبی و فاقد کیفیت ، سلامت  یدن را نیز  به خطر می اندازند. بنابراین  همیشه به سایت های معتبر برای خرید رجوع کنید.

 

جهت خرید انواع روغن خراطین های موجود در فروشگاه رویکا می توانید به روش های زیر اقدام کنید.

 

1-خرید از طریق تماس با فروشگاه رویکا :

شماره پشتیبانی و ثبت سفارش         09373188070

شماره تماس پشتیبانی فروشگاه       05137238070

 






نوشته شده در تاریخ 97/4/18 ساعت 5:29 ع توسط مینا


روغن آرگان چیست؟

روغن آرگان از هسته میوه درخت ارگان بدست می اید،که فقط در مراکش یافت می شود.طول عمر درخت آرگان 150 تا 200 سال است ولی بعد از 30 تا 50 سالگی میوه می دهد.چون درخت در منطقه خاصی رشد می کند روغن ان هم نسبتا نادر است.

 

بزها در رابطه با درخت چه کاری انجام می دهند؟

بزهای کوهی مراکشی که تامری نامیده می شوند میوه درخت ارگان را میخورند،بزها از درخت بالا میروند تا بتوانند هسته میوه را بخورند،گاهی 10 بز یا بیشتر در یک زمان بر روی یک درخت دیده می شوند علت بالا رفتن این تعداد زیاد از یک درخت این است که طول درخت حدود 10 متر می باشد

تولیدکنندگان از مدفوع این بزها که داراى هسته میوه کاملا هضم نشده است ،براى تولید روغن آرگان استفاده کنند.

حتی امروز هم این اطمینان وجود دارد که تولید کنندگان روغن ارگان برای تولید این روغن هیچ مداخله ای در چرخه طبیعی بزها ایجاد نمی کنند

خواص روغن آرگان

برای شناساندن روغن ارگان به عنوان یکی از بهترین ترکیبات زیبایی امادگی وجود دارد،کافی است گاهی از اوقات از روغن آرگان استفاده کنید و اجازه دهید تا نتیجه ان مشخص شود.راههای اسانی برای استفاده از روغن ارگان در رژیم زیبایی شما وجود دارد

مو:روغن ارگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است،موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند.میتوانید از روغن ارگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده نمایید

پوست سر:اگر پوست سر شما خشک است میتوانید با استفاده از یک پارچه کتانی اغشته به روغن ارگان،بوست سر را با این روغن ماساژ دهید،اگر این کار را قبل از خواب انجام دهید،متوجه خواهید شد اکثر اوقات پوست سرتان مرطوب خواهد بود پیش از انکه سرتان شسته شود

صورت:استفاده کردن از یک روغن خالص می تواند ایجاد ترس کند خصوصا اگر شما پوست خاصی داشته باشید، این روغن حتى براى پوستهاى جوش ساز هم مناسب است .

اما ما بطور کامل برای صورت از روغن ارگان استفاده کردیم و تغییرات ناشی از ان را دیدیم،پوست صورت نرمتر،شفاف تر و درخشان تر شده بود.شما می توانید از روغن ارگان بصورت یک مرطوب کننده روزانه استفاده نمایید

بدن:می توان از روغن ارگان بصورت یک مرطوب کننده کل بدن استفاده کرد و انرا بجای لوسیون یا کرم بدن استفاده کرد.بهترین نتیجه از خاصیت مرطوب کنندگی روغن ارگان بعد از استحمام گرفته می شود،. در خانمهاى باردار میتوان از این روغن براى پیشگیرى از ترک شکم استفاده کرد.

دستها: روغن آرگان یکی از بهترین روغنها برای دستها هست خصوصا اگر پوست دستها و ناخنها مستعد پوسته پوسته شدن و شیار دار شدن هستند

اثرات روغن آرگان بر پوست :

Arganoilاز دانه میوه درخت Arganاستخراج می گردد.این روغن حاوی مقادیر بسار زیادی از اسیدهای چرب می باشد که در مقابل عمل اکسیده شدن،بسیار مقاوم تر از روغن زیتون است.همچنین حاوی ویتامین A،امگا6و9 نیز می باشد.

به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از ویتامین Aپوست را به خوبی تغذیه می کند.آثار پیری را که بر روی پوست نمایان گردیده است بهبود می بخشد.اگزما،جوش، و جای زخم را ترمیم می کند.پوست را مرطوب می کند و الاستیته پوست را افزایش می دهد در این محصول هیچگون کلسترولی وجود ندارد.

به دلیل اسیدهای فراوانی که در آن موجود است PHطبیعی پوست را ذخیره می کند و در پوستهای چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد.قبل از استفاده از محصولات آرایشی استفاده از 1 یا 2 قطره از این روغن به مدت 5دقیقه موج تغییر شگفت انگیزی در جذب عالی محصولات آرایشی می شود و از ایجاد پینه بر روی پوست پیشگیری می کند.

اثرات بر روی مو:

بین پولک های مو نفوذ می کند و مقاومت مو را افزایش می دهد.در رشد مو تاثیر بسزایی دارد.بصورت طبیعی به مو آبرسانی می کند و از وز شدن مو جلوگیری می کند.

موهای غیر قابل کنترل(وز وخشن) را نرم و لطیف می کند.

ویتامین Eآسیبهایی را که به دلیل اتوکشی زیاد،حرارت و اکسیدان کردن مو به مو وارد کرده است را ترمیم می کند.به وسیله قرار دادن پروتئین بین ساختارهای مو،قابلیت درمان مو خوره های پائین مو را دارد.

شوره شر و خارش پوست سر را درمان می کند و نوعی ضد شکنندگی مو محسوب می شود.

 

روش استفاده:

بعد از استحمام روی موی مرطوب یا خشک بزنید در طول روز روی مو بماند.

 

 

 

 

 

در هنگام مخلطو کردن رنگ واکسیدان یا پودر دکلره 5-4 قطره به ترکیب اضافه شود.






نوشته شده در تاریخ 97/4/18 ساعت 5:24 ع توسط مینا


روغن خراطین و خواص روغن خراطین 

این روزها شاید بیش از پیش آوازه روغن خراطین به گوش شما رسیده باشد. تا جایی که این روغن کم‌کم دارد به سمتی پیش می‌رود که جایگزینی برای عمل‌های پر خطر مانند پروتز گردد. روغن خراطین عموما به واسطه مواد کلاژن ساز و الانتین باعث حجم دادن به موضع می‌گردد و سبب میشود این حجم گرفته شده موقتی نباشد. همین امر نیز شهرت روغن خراطین را زیاد نموده است .

روغن خراطین را از قدیم الایام بزرگانی چون ابن سینا و حکیم طهرانی بارانی نیز توصیه نموده‌اند و از آن زمان برای حجم دادن به اندام‌های بدن از جمله: لب، گونه، سینه، باسن و مخصوصا آلت تناسلی اقایان مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

بطور کلی خواص مهم روغن خراطین عبارت است از:

  1. افزایش دهنده و حجیم کننده طول و قطر اندام بدن
  2. حجم دهنده بسیار قوی برای آلت تناسلی آقایان
  3. بزرگ کننده و حجیم کننده بسیار قوی برای اندام‌های خانم‌ها
  4. سفت کننده و جلوگیری از افتادگی عالی اندام سینه و باسن خانم‌ها
  5. پس از ماساژ روغن خراطین گردش خون در عضو به میزان قابل توجهی بالا خواهد رفت.
  6. تا حد بسیار زیادی باعث درمان زود انزالی می‌گردد.
  7. از بین برنده قوی جوش‌ها، اسکارها و چروک‌های پوستی است.
  8. از بین برنده گودی زیر چشم
  9. بالابردن اعتماد به نفس هم در خانم‌ها و هم در آقایان در روابط  زناشویی و زندگی شخصی

عمده استفاده خراطین برای بزرگ کردن الت تناسلی آقایان صورت می‌گیرد.

 

روش تهیه روغن خراطین چگونه است؟

روش تهیه روغن خراطین نیز بدین صورت است که می‌بایست کرم ایزنتفتیدا به همراه کرم زالو  ترکیب شوند و عملیات روغن‌گیری انجام شود. در حال حاضر اکثر فروشگاه‌ها بدین طریق روغن‌گیری را به کمک روغن‌های پایه مانند روغن زیتون، روغن کنجد و انواع این روغن‌ها انجام می‌دهند.

نوع روغن‌گیری دیگری نیز که در اواخر سال 96  از طرف فروشگاه رویکا معرفی شد روغن‌گیری بدون پایه بود، به گونه‌ای که رویکا ادعا می‌کرد روغن خراطین را میتواند با 96? خلوص و بدون روغن پایه تولید کند. طبیعی است که چنین روغنی در صورت استفاده می‌تواند اثر بخشی بسیار بیشتری نسبت به نمونه‌های دیگر موجود در بازار داشته باشد.

 

روغن آرگان و خواص روغن ارگان 

روغن آرگان نیز همانند روغن خراطین  به عنوان یک روغن عجیب و معجزه آسا  از آن نام برده می‌شود. نام دیگر روغن آرگان طلای آسیاست می‌دانید برای چه؟ روغن آرگان می‌تواند جادوگر پوست و موهای شما باشد، این روغن خواص بسیاری دارد که به اختصار می‌توان به 4 خاصیت اصلی آن اشاره نمود:

 

1- از بین برنده موخوره

اصلی‌ترین و مهم‌ترین خاصیت روغن آرگان که باعث شده همانند خواص روغن خراطین خاص جلوه کند همین خاصیت از بین برندگی موخوره است. گفته می‌شود تاثیر این روغن به قدری در از بین بردن موخوره مورد تایید است که در 80? از آرایشگاه‌های اروپایی به عنوان داروی موخوره تجویز می‌شود.

 

2- کمک به رشد مجدد مو

روغن آرگان نیز همانند روغن مار تقویت کننده فولیکول‌های مو است. این روغن به واسطه ماینوکسیدیل طبیعی موجود در خود به قدری برای مو مفید است که در مدت زمان بسیار کوتاهی معجزه ای برای ریزش و حتی تقویت و رشد مجدد موهای شما ایجاد می‌نماید.

 

3- کمک به لطافت پوست 

این روغن در کنار خواص بسیار زیادی که برای موهای شما دارد (که به اختصار به 2 مورد آن اشاره گردید) تاثیرات شگفت‌انگیزی بر روی پوست نیز دارد. از جمله خواص روغن آرگان برای پوست می‌توان به موراد زیر اشاره کرد:

  1. کمک به لطافت پوست
  2. کمک به آبرسانی پوست
  3. هماهنگ‌کننده رنگ ملانین‌های پوست
  4. از بین برنده بی‌قید و شرط ترک‌های پوستی مانند ترک کف پا (روغن خراطین نیز دارای این خاصیت است.)
  5. از بین برنده جای اسکارهای قدیمی

 

روغن مار و خواص روغن مار

حال که از روغن خراطین، روغن آرگان صحبت کردیم بد نیست کمی هم راجع به روغن مار صحبت کنیم. روغن مار ؟!!! شاید تعجب کرده باشید ولی درست خواندید. روغن مار!

این روغن به طرز شگفت‌انگیزی به رشد موهای شما از جمله موی سر، ابرو، مژه و .... کمک خواهد کرد. اما فراموش نکنید که روغن مار اصل به ندرت یافت می‌شود و عموما روغن‌های موجود در بازار تقلبی بوده و خاصیت چندانی ندارند. روغن مار اگر بصورت کاملا طبیعی از مار روغن‌گیری شود می‌تواند علاوه بر موهای شما، دردهای مفصلی بدن را نیز بطور کامل قطع کند.
در کشور اندونزی مردم این کشور برای پرپشت شدن ریش‌ها و سبیل‌های خود از روغن مار استفاده می‌کنند. همچنین این روغن را به فرزندان خود که به سن بلوغ رسیده‌اند و هنوز از ریش خبری نیست توصیه می‌کنند.

رویکا تنها فروشگاهی است که تمامی فراورده های روغنی و درمانی خود را با ضمانت بازگشت در صورت عدم رضایت برای مشتریان خود ارسال می‌کند .

روغن خراطین

تلفن تماس برای ثبت سفارش - فروشگاه رویکا

05137238070

09366868070

09373188070

 

وبسایت فروشگاه رویکا








طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ